Szolgáltatások

Épített részek karbantartása

 • Faelemek

  A kert számos részén megtalálhatóak a fából készült szerszámos tárolók, kerti bútorok, pergolák, szaletlik vagy a léccel-deszkával díszített kerítéselemek. Az időjárás viszontagságai igencsak nyomot hagynak berendezéseinken, ezért felületkezelésük 1-3 évenként esedékessé válik. Számos modern festék és lazúr áll rendelkezésünkre, hogy szeretett bútorainkat megóvjuk az elértéktelenedéstől. Cégünk a szükséges anyagokat és az alapos munkát kedvező áron biztosítja Önnek!

 • Ereszek, vízelvezetők

  Sok éve nem ellenőrzött ereszekben hihetetlen tömegű lomb és szemét gyűlik össze, néha komposztálódott sárszerű anyag keletkezik, amely könnyen duguláshoz vezethet, kellemetlen szagot áraszt és a kioldódó savak az eresz anyagát is károsíthatják. Évente egyszer érdemes ereszeit kitakaríttatni.

 • Járófelületek

  Tavasztól őszig járófelületeik gyomirtásában segítünk Önnek. Kézi gyomlálással, kérésre, gyomírtószeres permetezéssel hatékonyan lépünk fel a gazok ellen, súlyosabb esetben a gyomfákat is eltávolítunk a járófelületet kezdeti állapotára állítjuk vissza.
  Építkezés után a járda anyagába mélyen beágyazódott piszkot, földet nagynyomású tisztítószeres mosással távolítjuk el.
  A téli időszakban a járdákat jég- és hómentesítjük, a balesetek elkerülése végett. Magánházak,cégek és társasházak közterületre eső felületeit KÖTELEZŐ takarítani, mert az ott történt baleset esetén a ház felelősségre vonható. A Kék Pipacs Kft. a téli időszakra készenléti szolgálatát ajánlja fel,így, mire a reggeli kávé elkészül a járdákat és autóbeállót tisztán találja.